Wie zijn wij.

 

Helga en Henk

                                      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2008-6009Sinds 2004 hebben wij een woning aan de Costa Blanca dat we verhuren in juli en augustus. Deze woning, we noemen het “Casa Alicante”, hebben we gekocht na ons werkzaam leven. We hebben daarvoor een schitterende locatie gevonden in de Hondónvallei. Een prachtige woning met een zwembad en een mooie aangelegde tuin met palmbomen, oleanders, rozen, cactussen enz.. Op een kavel van 476 m2 hebben we een typisch Spaans huis laten bouwen van 115 m2 met 2 slaapkamers en 2 badkamers.
Eigenlijk wilden we na onze pensionering grotere reizen gaan maken over alle werelddelen. Dit deden we al maar door een ernstige ziekte van Helga werd dat steeds moeilijker, zelfs nagenoeg onmogelijk. Daarom kozen we er ervoor een huis te kopen in een warmer land dan Nederland. Niet dat we Nederland wilden ontvluchten maar omdat het vooral Helga daar beter gaat. We zijn jaarlijks ongeveer een half jaar in Spanje. Niet aaneengesloten maar telkens 4 tot 8 weken. Ons bevalt het steeds beter en komen daar dan ook steeds tot rust. We zochten dan ook niet de stranddrukte op maar op een rustige locatie. Willen we naar het strand dan zijn we er binnen 40 minuten.

Sinds 2006 hebben we de woning verhuurd, hoofdzakelijk in het hoogseizoen, en krijgen hele leuke reacties van de gasten. We proberen het dan ook iedereen naar de zin te maken. Het zijn hoofdzakelijk mensen die ook de rust zoeken in een mooie omgeving.

Als welkom bieden wij onze gasten een heerlijke fles rode Spaanse wijn aan en hopen dat ze een fijne tijd mogen hebben in “Casa Alicante”.


Helga en Henk Schepers

http://www.gifs.nl/gifsdir/keuken/webpeople-keuken23wijn.gifDommelrodelaan 13a

5492 GG  Sint-Oedenrode

tel.: 0413-473354 of 0031-622099492